Post by desivacogi on Mar 6, 2022 11:44:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar pulu səhv salır ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash Lite 2022 version ▞▞▞
5 və ya 6 yaşımda oynadığım bu oyunu çox sevirdim, hirslənməkdə davam edirdim, amma gördüm ki, siz sadəcə olaraq çox məşq etməli və çox məşq etməlisiniz və bunu çox bəyəndim. Hələ də təəccüblənirəm ki, niyə sildim. Hər halda, bu oyunu sevirəm, yaxşı iş Robtopu davam etdirin!
bluestacks-də oynayırsınızsa, ona 4 başlanğıc verirəm, lakin bluestaks ilə mobil telefonda 5 problemi odur ki, o, oyunu çox sürətləndirir ki, onu oynatmaq mümkün deyil.
bu həndəsə tiresinin pullu versiyası üçündür, nədənsə orada rəylər yaza bilmirəm. Hər 5 dəqiqədən bir qənaət etməyimə baxmayaraq, birdən-birə irəliləyiş səviyyəsini saatlarla itirdim. və günlərlə hər bir blok pikseli piksel-piksellə köçürməsəm, məndə olduğu kimi onu heç vaxt geri ala bilmirəm.
Geometry Dash Lite Arkada zyg
Bu oyun olduqca yaxşıdır, lakin çox çökür. Adətən bir səviyyənin ortasında və ya birdən sonra olur. Nifrət etmirəm, amma bunun düzəldilməsini istəyirəm.
Super ela oyun tovsiye edirem
Ən çətin 2-də səhv bir şey kürə işləmir, əminəm ki, düzəldəcək deyil marvin im matthew
Geometry Dash Lite - iOS App
Geometry Dash Lite (IOS) - Game Download for iPhone 7Plus ...
Mən bu oyunu almağı məsləhət görmürəm və bunun səbəbi budur. Oynadığım zaman həmişə gecikir. Oyunlarımın arasında reklamlar. Glitching. Və sərt nəzarət. Bu sizi həqiqətən əsəbiləşdirə və əsəbiləşdirə bilər. Ona görə də bu oyunu tövsiyə etmirəm. Sadəcə Mənim Fikrim.
Həqiqətən yaxşı oyundur, lakin zaman keçdikcə bir az darıxdırıcı ola bilər
Mən hər zaman əlavələrlə dolu olmasaydım, ona 5 ulduz verərdim. Sözün əsl mənasında hər mahnı oxuyanda bir əlavə alıram. Və eyni əlavələri təkrar-təkrar və təkrar-təkrar göstərməyə davam edir.
Bu oyun MÖHTƏŞƏMDİR! Və mən bunu nəzərdə tuturam! Oyun sərindir və bir çox reklam olsa da, fərq etməz! Bu oyunu oynadıqdan sonra onu mütləq silməyəcəksiniz! 5 ulduz! Bu oyunu oyna!
Demək istəyirəm ki, ekran vaxtın yarısında işləmir, amma yenə də yaxşı oyun çətin işə davam gətirdiyinə görə bir qədər təlatümlüdür!
Oyun çoxx maraqlıdır.Əzmli olmaq öyrədir.Amma çox çətindir
Bake it عمومی yle
Bu, həqiqətən də əyləncəli bir oyundur, lakin siz ekrana toxunsanız, tullana bilərsiniz və ya bu, mənim çox rastlaşdığım bir şey deyil. Üstəlik, siz tullanırsınız, o qədər gecikirsiniz. Əgər bu problemlər həll olunsaydı, bu əyləncəli oyun ola bilər, çünki onlar oyunun 90 faizini tutur.
Bir müddətdir ki, oynayıram və bu, asılılıq yaradır, FAST Məni buraxa bilmirəm və bu, çox əyləncəlidir, bacarsaydım, onu 5-dən çox qiymətləndirərdim.
Bu oyun pis deyil və eyni zamanda o qədər də yaxşı deyil, çünki niyə? Mən 1-ci səviyyəni belə keçə bilmirəm! Ekrana toxunduqda ekrana toxunandan sonra sıçrayır. Bunun mənası yoxdur, amma yaxşı, mən çox uzun bir gündən sonra bu oyunu sınamaq istədim, amma yenə də. Nəzarət etmək çox çətindir.. (´;ω;`) lütfən, bunu düzəldin və siz (bəlkə də) bu oyunu oynamağa diqqətimi cəlb edəcəksiniz. (◍•ᴗ•◍)❤
Yaxşı oyundur, lakin ona iki ulduz verirəm, çünki o, Chromebook-da (və ya ən azı mənim Chromebook-da) uyğun deyil. O işə başlayır və mən düymələri basa bilirəm, amma heç nə olmayan boş qara ekrandır. Bir növ depressiv, düzünü desəm. Zəhmət olmasa bunu düzəldin! <3
Oyun heç vaxt məqsədlərinizdən imtina etməyi tələb edir. Qrafika heyrətamiz və sərindir, ekrana toxunmağınız lazım olduğunu qeyd etməmək lazımdır və bu çətin oyun zəhmli və əladır və lütfən, oyuna daha çox yeniləmələr edin bye bye və əla vaxt keçirin!
iOS 14 App Icons Pack - Black —— FILE INFORMATION —— All of the icons show above are Included in this pack; Total of 108 PNG icons - 108 icons in 1
Ete Xoroshiy Əliyev Bilerik LAR 414😎😎😎😎😎😎😎🤑😎😎😎😎😎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎👑👑👑👑👑👑👑🤑🤑🤑🤑🤑😈😈😘😈😘😘💪💪 💪💪
Geometry Dash Lite Jungle Join this enjoying adventure and have fun overcoming obstacles! Simply touch on the screen to move forward.
Siz öləndə onların oyunda yenidən doğulması daha yaxşı olardı ki, 2-ci səviyyədə ikinci şansınız ola biləsiniz ki, mən məşq hissəsini etdim, amma əslində səviyyəni yerinə yetirəndə bu qədər irəli gedəndə əsəblərimi pozur, sonra yenidən başladın. bütün səviyyə hər halda mənim ümumi oyun nisbətim yaxşıdır.
(Bu, digərləri kimi qəzəbli baxış deyil.) Bu, sizin kliklərinizi qeydə almadığını deyən insanlar üçün kifayət qədər yaxşı oyundur, çünki siz ekrana toxunmursunuz/telefonunuz öz kliklərinizi qeyd etmir. Reklamların olmasını istəmirsinizsə, telefonunuzu təyyarə rejiminə qoyun. Və nəhayət, lütfən, birinci səviyyəni çətinliklə keçdim səviyyələri asanlaşdırın, bütün digər səviyyələri necə keçəcəyimi bilmirəm. Oyunun gedişatını nəzərdən keçirin: 1/5, Səviyyələr: 1/5, Qrafika: 1/5 və nəzarətlər 1/5.
O KƏDƏR MÜKEMMELDİR! WiFi-ni söndürün ki, reklamınız olmasın. Bu oyun o qədər asılılıq yaradır ki, onu oynamaq üçün can atıram. Bu, ən yaxşı oyundur! (Mənə görə, məncə.) Redaktə: Mən bu 3 ulduzu indi səhvə görə qiymətləndirirəm ki, ekrana geri basanda ekran dərhal donur. Onu yeniləsəniz, yeniləmənin səhv düzəlişlərini ehtiva etdiyinə əmin olun. Başqa bir redaktə: Onu oynamağa başlayanda daha da pis nasazlıqlar var, qara ekranda ekran donur. Bu, mənim onu 1 qiymətləndirməmə səbəb oldu. Əgər vaxtında düzəldilməsəniz, işdən çıxarılacaqsınız.
Bu, həqiqətən əyləncəli bir oyundur, ən yaxşılarından biridir, mütləq yükləməyə dəyər, vaxtaşırı bir az gecikir, lakin ümumilikdə zəhmli oyundur!
Bu çoooooooox gəşəy oyundu size tövsiyə elirim
Mən ekrana toxunanda sıçramayacaq və bu, həqiqətən də pisdir
Nowy darmo Nokia Asha 303 Arkada Aplikacje do pobrania ...
Mövzu musiqisini və oyun tərzini bəyənirəm, lakin səviyyələr çox çətindir
Çox Pis Oyun