Post by desivacogi on Mar 6, 2022 11:50:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PUBG MOBILE LITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PUBG MOBILE LITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara mnoge tokene ▞▞▞
▞▞▞ PUBG MOBILE LITE 2022 version ▞▞▞
Dobro, ali grafika mora biti bolja i ponekad zaostaje i trebaju nam nove karte kao što je pubg mobile Miramar
Super igra za igranje s prijateljima .Ova igra je predobra preporučujem je svima😊😊❤️❤️
Molim vas dodajte ffp i nove mape kao naprimjer -vikendi,miramar itd
To je sjajna igra, ali ima mnogo grešaka i sastoji se od hakera, popravite to
👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👌👌👌👏👏👏vedad
Ova igra zahtijeva puno pažnje. Programeri tome ne pridaju nikakvu pozornost. Nema nove karte i stvari. Sve je jako skupo u ot. Ništa novo. Stare karte su dosadne. Samo nekoliko karata. Ne biste trebali probati.
Ovo je dobra igra, dao bih joj pet zvjezdica, ali postoji problem zašto ste vi, dečki, ali izlaz x u gornjem desnom kutu ekrana, teško mi je izaći s nekih mjesta kada uđem, pokušajte to popraviti
Sjajno!!jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao. Razlog zašto dajem četiri zvjezdice je zbog grafike. Pokušajte poboljšati grafiku
Igra je odlicna....ali zdravlje igraca je jako visoko, tesko je pobijediti igraca ako netko ima sacmaricu ili rpg plz smanjite zdravlje igraca.....na ovaj nacin cemo steci iskustvo kao PUBG....i ja igram PUBG u usporedbi s PUBG PUBG lite igrači imaju dobre rezultate.........🤣😅
Dobra je al de stavite istu to jest sve sezone kao u pubgu pravom mobile MOLOM VAS DODAJTE MOLIMMK PJESCANUU MAPUUUUU PLSS PJESCANA MAPA😂😣😀😣😣😀😣
Kurcu mom ne valjaaaa.Bolja grafika na free fire nego na ovom k***u.Preporucujem svima Free fire.U ovom sranju treba dugo da lika ubijes a na free fire je sve super.To je moja preporuka.
Igrao sam ovu igru već 2 godine, ali sada je potpuno gotov, tako sam tužan zbog ovoga, molimo pubg lite radnike što čekate da svi pubg lite playeri trebaju ažurirati postoje mnogi ispravci bugova i s12k i rpg također uklonite ovaj aur dodajte nove karte i također popravi štetu od požara, tražim od vas molim vas 🥺 Trebam ažuriranje na pubg lite što je prije moguće ☺️
Dobro
Još uvijek rade grešku u napadu karta Sjeverna Amerika još uvijek kvari 😡 rekao si da ćeš to popraviti dobro pogledaj Sad nisi popravio nisi ažurirao ovu igru i jesi li živ ili mrtav jer nisi ažuriranje i božićni događaj bi trebao biti gotov zašto se više ne ažuriraš dugo vremena bilo je puno događaja sada je događaj sve o pištolju 😡🤬🤬 odgovori mi jesi li mrtav
Nije tako dobro kao originalna verzija, ali puno bolje od freefirea.
Ove igre su dobre, ali samo jedan problem vrlo dugo vremena 2mapa & stari igrač molim novi budući &Novo ažuriranje
Jebene crvena zona bas mora puknit u mene jebemli mu fameliu onaj koji je napravio crvenu zonu
Najaca igrica lol
Velike KS
Plizz fpp nove karte
O poveznici e-pošte povezana.želi pokazati koja je e-pošta povezana Kao Ping Mobile jer nisam mogao vidjeti što je povezano s e-poštom. Molimo dodajte malo poboljšanja i kartu
Žao mi je ako sam vas ocijenio s 3 zvjezdice. imam 3 razloga; 1.: Ne možete otkriti varalicu i varalicu, 2.: Previše propusta i bugova, 3.: Filipini se nalaze unutar Azije, pa zašto je Sjeverna Amerika moj poslužitelj? Broj 3 uopće nije veliki problem, ali je ipak neugodan. Kako možemo uživati u igri ako ima previše hakera/varalica? Igrao sam prije otprilike sat vremena i ubio me haker (bez trzaja i auto aimbot). Zabranite ih što prije! HVALA VAM.
Pubg Mobile Lite mora proći kroz mnoge promjene jer mi je pružio najgore iskustvo u igrama battle royale. Pubg fizika je realistična i to mi se sviđa, a grafika je normalna, ali čini mi se da su greške u igri zanemarene. Molimo razmislite o popravljanju oružja koje ima greške kao što je SCAR L, ima jedan kvar zbog kojeg puca više od 50 metaka i molimo smanjite štetu od s12k to je nepravedno za druge
Molimo popravite žiroskop ...koristim Nokiju G20 s 4gb ram-a i sposoban je za žiroskop, ali žiroskop za igre ne radi ....inače nema drugih pritužbi....
Prošlo je 2 godine nadam se da ću ažurirati događaje i karte, igra je dobra, ali dosadna zbog nedostatka inspiracije za nastavak igranja ove igre.
Ova je igra dobra i natjecateljska za dijete.Djeca uče kako pobijediti koriste svoj mozak. Ali želim da uprava igre mora obratiti pažnju u ovoj igrici moraju dati nove karte i skinove i sokola. Hvala vam
Zdravo. Molimo promijenite kartu i novo ažuriranje za dobre karte i opremu mnogih igrača po sličnoj odjeći i bez štete za 1 ubijen magazin... Molimo vas da novo ažurirate dobru odjeću i dobre karte.. Hvala
Dobra igra. Ove su igre prvi put otkrivene. igram ove igrice. I došao sam igrati igrice. Ali ne donosi nikakvu novu vrstu stvari. Bilo bi puno bolje da je bilo gola. Nema ažuriranja za ovaj pubg lite?
PUBG MOBILE LITE Action csx
Ne znam kada će tencent ažurirati igru. Puno grešaka, glita, ista karta od dvije godine. Ne postoji mogućnost izravne promjene poslužitelja. Osjećam se dosadno 😫 jer smo tražili mnogo vremena za desetiranje, molimo uklonite S12K, RPG inače povećajte štetu od drugih oružja. I također su me mnogo puta ubili korisnici datoteka i također sam se sjetio prijaviti ga, ali ne vidim da je tencent zabranio jednog od njih.. 🥺 Molimo programera da nam pomogne da poboljšamo PUBG Lite....♥️
Volim igru, ali u posljednje vrijeme ima puno hakera i propusta/bugova.. popravite problem sa serverom ili napravite gumb za prebacivanje da odaberemo server.. Također uključite Roon karticu u Clan Shop.. Napravite trajnu odjeću malo lako dobiti. Trebamo afrički poslužitelj..naš ping je uvijek na 200ms
Ekstraaa
Space Rover: Planet mining จำลองสถานการณ์ hnf
Ovo je zakon igra.Treba li bi dodat 2-3 mape tenk,helikopter i fps
To je hakerska igrica koja se kvari. Glupo je kako se igra uopće nije razvila, poboljšala. Samo idite igrati neki call of duty ili free fire. Igra također uključuje neke formule plaćanja za pobjedu poput poboljšanog oružja i stabilnosti, kostima koji se stapaju s okolinom i sanduka mrtvih igrača koji izgledaju kao igrači izdaleka za one koji plaćaju. Ako kupite svoj put u igru, nećete biti banovani čak ni ako hakirate.
Odlicno
Glupost Živa Bolji Fre Fire👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑 Najbolja igra Ye vatra🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚝🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚜🚝🚜🚜🚜🚜:-🚝🚜🚜:-🚝🚜🝜🚜:-🚝🚜🝜🚜