Post by desivacogi on Mar 6, 2022 11:19:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Gold Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Gold Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neobmedzené mince ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Gold Run 2022 version ▞▞▞
To nieje vobec super kopirka Subwaja Surfersa
Je to dobré ale keby to tak nesekalo
Dodra hra💗💗💗
Úplne najhoršia hra bez grafiky a zvukových efektov len plná ľadu . V roku 2018 nie je možné zamrznúť vlaky, autá ...... v hre Tom gold run sú veľmi vynikajúce. 😊😊😊 Teraz 2020, 2019 najhoršia hra, prosím, zmeňte hru na starú. rýchlo!!! 😞😞😞
Úplne úžasné. Vylepšenie surferov v metre a postavy sú ligotavé. Mám rád rôzne svety, ale len tých doplnkov je príliš veľa a niekedy to visí. A preto som to ohodnotil štvorkou. Milujem všetky postavy, ale želám si, aby predmety, ktoré pomáhajú odomknúť, boli dlhšie ako 4 dni. To je ďalší dôvod, prečo som to ohodnotil štvorkou. Ale celkovo veľký palec hore.
Stickman Party: 1 2 3 4 Player Games Free არკადული ejz
Však tam je hallowen!😱😜
Je to naj. hra iba že mi počasie nešla zapnúť.🤪🤪🤪
Skvelá hra, ale má problém so zadaním prezývky 😐 (opravte to, prosím)
Nerád to hovorím, ale reklamy nie sú vhodné pre deti od 3 rokov, no hry hovoria pre deti od 3 rokov. Väčšina reklám zobrazuje takmer nahé ženy, ktoré musím svojmu synovi zakaždým pripomenúť. Chcem ohodnotiť bez hviezdičky, ale nejde to. Uistite sa, že reklamy sú v súlade s podmienkami a nariadeniami o bezpečnosti pre deti, inak svoje hodnotenie nezmením.
Áno
Talking Tom Gold Run Aksi imd
Je to super hra
Talking Tom Gold Run ایکشن vuy
Z nejakého dôvodu sa mi hra nenačítava. Skúšal som túto hru nainštalovať niekoľkokrát, ale nefungovalo to. Dokonca som o tom napísal spätnú väzbu vývojárovi, ale dodnes to stále nefunguje. Plssss opravte to, naozaj si musím túto hru nainštalovať. Stane sa, potom dám tejto hre 5 hviezdičiek 😊😊
Je to super, nie však úplne veľa vecí, by som tam chcel zmeniť.
vc🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇸🇰🇫🇲🇫 🇲🇸🇰🇫🇲🇸🇰🇸🇰🇸🇰🐏🇸🇰🇧🇭🇱🇻🇬🇦🇸🇰
príliš veľa prekliatych reklám! žiadna možnosť kúpy. kto si sakra myslí, že je vhodné, aby deti videli toľko reklám? odinštalovaný. poznámka: Za zmiznutie reklám by som zaplatil až 10 USD. opýtaj sa sám seba, prečo to robíš? je v poriadku zarábať peniaze, ale nie je v poriadku vykorisťovať deti alebo kohokoľvek iného.
Hra je skvelá, ale je veľmi otravná, keď ju hráte online, ako po každej hre, vždy je reklama, je to v poriadku, ale prajem si, aby ste ich mohli preskočiť, pretože je to veľmi otravné.
Moj nazor je DEBILITA 1 stupna su vnej same lagi a bagi ked si ju otvorite sa vam to za kazdu cenu nenacita.
Pridajte ďalšie minihry, pridajte viac vylepšení, pridajte viac postáv Talking Tom a pridajte tiež Talking Becca, pridajte viac svetov a urobte to tam, kde to môže počítať míle. Zbavte sa reklám a odberov navždy. a Gitches and Crashes Forever.
Išlo to dobre, ale v noci to začalo vydávať zvuky a je to strašidelné a povedalo, že idem po teba a stalo sa
Hrať Fortnite je skutočne lacnejšie! Špeciálne postavy stoja príliš veľa na to, čo dostanete. Získanie novej pôdy (Gingers Farm) stojí príliš veľa.
Táto hra bývala skvelá, ale ja som ten typ človeka, ktorý sa zámerne nesnaží pozerať reklamy, aby získal veci zadarmo; v mojej mysli je to podvádzanie. Takže keď mám tisíce zlatých, nemôžem ich minúť. Kedysi som hral túto hru celé hodiny a práve teraz som spustil jednu hru a vymazal som ju, pretože som si nemohol nič kúpiť!
Talking Tom: Corsa all'oro Azione yagw
Mám túto hru veľmi rád, ale mám 2 problémy. Takže v prvom rade je toho priveľa, za druhé, šťastné karty nie sú ŠŤASTNÉ, takže um áno, myslím, že je to všetko, ale chcem divákovi povedať, keď si to prezerá, zarobil som si UNICORN ANGELA, je to druhá obľúbená, akú som kedy chcel!! a ja vám poviem všetky moje vysnívané postavy. Hádajte čo, všetky sú moja obľúbená postava ANGELA, takže mám rada čarodejnicu Angelu, striebornú Angelu, princeznú Angelu a kovbojku Angelu 👑🤔🥈
WOW
táto aplikácia je skvelá, páči sa mi, že čím dlhšie ideme, tým rýchlejšie ideme. Tiež sa mi páči, že pridáte nejaké detaily, keď použijeme peniaze na dom, v ktorom bývame. Ale pravdepodobne by ste mali pridať nejakú skvelú hudbu, možno vždy, keď postava dostane nový dom, hudba by sa mala zmeniť namiesto toho istého starého odpadu hudba, ale všetko ostatné je skvelé
Somarina.
V kuse tam sú reklamy!!!😒
Kedysi som miloval túto hru tak veľmi, myslím, že ju stále milujem, ale v poslednej dobe je všetko veľmi oneskorené a chybné. Keď potiahnem prstom doľava alebo doprava, aby som otočil Toma, nefunguje to. Tiež sa veľmi dlho načítava. Opravte tento problém.
Táto hra je najlepšia, milujem ju, pretože obsahuje rôzne spôsoby a rôzne veci, obom sa táto hra páči
Táto hra je veľmi podobná Subway Surfers, ale baví ma oveľa viac ako táto hra. Dôvodom je oveľa viac variácií v hre! Postavy sa tiež cítia úžasne pri ovládaní. Vďaka tomu bude získanie odomykateľných prvkov menej náročné. Po získaní všetkých odomykateľných položiek už bohužiaľ nie je čo robiť. Hlavná hudobná téma tiež po chvíli unavuje – hudba sa našťastie s každou dočasnou zmenou scény mení a robí ju znesiteľnejšou.
Práve som dostal túto hru, má dobrú grafiku, ale snažím sa obnoviť svoje dáta, ale nefungovalo to
Je to blbosť
Je to hrozna hra nema koniec a vsak rozum ako moze macka nahanat zloducha proste je to otrasna hra a neodporucam si stahovat P.S. stale same reklamy a ked chcete niakeho panacika musis si ho kupit za ozajske peniaze to je americka blbovina pre male usoplene deti.😖😖😖😖😖😖😒😒😒🤬🤮🮤🤬🤤🮤🤬🤬🤬🤬🤬🤬 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Talking Tom Gold Run कार्रवाई kkx
Je to v poriadku. ale subvay surfers je najlepší
V oku je schovávaná kamera a ešte vás to odpočúva a sleduje môjho kamoša už uniesli
Táto hra je dobrá, ale v mojom telefóne sa táto hra zatvorí bez varovania. A potom to musíme reštartovať. Skúšal som to na iných telefónoch, ale problém pretrváva.
U d B sgce bd v Eva V x ak
Táto hra sa mi príliš páči, ale jeden problém je v tom, že otvorenie pokladu, ktorý získame v hre Run, trvá príliš dlho, preto dávam tejto aplikácii iba 3 hviezdičky, ale navrhujem, že ak môžete dať len sekundu na otvorenie pokladu potom to bude úžasná hra pre nás všetkých a stane sa tiež veľmi fantastickou, táto hra sa mi príliš páči, ale kvôli tomuto veľkému problému som dal len 3 hviezdičky.Odpočívaj Všetko je v poriadku! Ale ak dokážete vyriešiť môj problém, vyriešte ho prosím. 😅😅😅
Nezostanem v spojení s hrami Google Play, takže moje úspechy sa nezaznamenávajú. Tiež niekedy nie sú ovládacie prvky plynulé a strácajú citlivosť a hranie nie je vždy plynulé, no okrem toho je to zaujímavé a zábavné.