Post by desivacogi on Mar 6, 2022 11:22:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ SuperStar THE BOYZ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SuperStar THE BOYZ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod več vse ▞▞▞
▞▞▞ SuperStar THE BOYZ 2022 version ▞▞▞
To je res kul aplikacija.
Zelo razburljivo. Komaj čakam na več pesmi
Popravi že. Kaj tako dolgo traja?!
SuperStar THE BOYZ Muzika gaz
Od vseh iger, ki sem jih igral, je sstbz najbolj zabavna! V meni razkrije tekmovalno osebo. Igranje s samimi B-ji in THE BOYZ je tako prijetno. Če bi to igro lahko ocenil z 10 zvezdicami, bi to zagotovo ocenil
ilysm, prosim, dajte mi več kartic R
Navdušen sem za igre SuperStar in ko sem izvedel, da TBZ dobimo eno, sem bil zelo vesel, takoj sem jih prenesel in se navdušil. Imajo vse moje najljubše pesmi (ki so vse tbh) in tako se zelo zabavam. TBZ so eden mojih ULT-jev in uživam v tej igri
hace dos días q vengo sin poder jugar porfa arreglen el juego pq mi estabilidad emocional depende de esto gracias
traja predolgo za nalaganje/medpomnjenje
SuperStar THE BOYZ Μουσική hyw
ne morem niti igrati igre atp, vedno se ustavi pri 89,2% na nalagalnem zaslonu, velikokrat sem jo poskušal znova namestiti, popravi to!!!!!!!
KENAPA LU NYURUH RESTART MULU SIH??? GUE TUH MAU MAIN!!!!!
Ne morem prenesti aplikacije, prosim pomagajte mi, kako jo prenesem? Resnično želim igrati to igro, prosim (
Ta igra je res zabavna! Zaenkrat nimam ovir 27/01/2022 Mislil sem, da gre za moje šibko internetno omrežje. ko posodobim igro, se zelo težko prijavim in dobim nagrado. Prosim popravi! 🙏🏻
neverjetno, ampak zaradi vlečenja me spravi v jok hvala mwah mwah
To je tako neverjetna igra
igra je v redu, vendar je zanič, ko vsako posodobitev ne moremo niti prijaviti, moramo posodobiti, vendar ne more, moram odstraniti in namestiti nazaj vsak teden
Prosimo, popravite aplikacijo. Po zadnji posodobitvi se nekateri uporabniki ne morejo prijaviti v to igro, čeprav smo jo komaj odprli, ker se vsakič zatakne pri 99-odstotnem nalaganju. Počistili smo predpomnilnike, odstranili - ponovno namestili aplikacijo stokrat, vendar je še vedno ni mogoče obdelati in odpreti. Prosimo, upoštevajte to vprašanje. Hvala vam!
ponovno odpravite napako
Ta igra mi je zelo všeč. Ena najboljših in mojih najljubših iger
Kdaj boste odpravili napake😭 aplikacije ne moremo prenesti vsak dan, ko se želimo igrati!
Ne morem igrati, založil sem se pri nalaganju!
Ker vsi govorijo, da se je zataknilo pri 99% (nalaganje) se mi isto dogaja.... Mislim, da se tako dogaja že en teden kaj naj naredim?? Želim se igrati in opraviti misije
SuperStar THE BOYZ Zene ufk
še nisem igral, a vseeno dal oceno 5 zvezdic 🤩👍
tako zelo obožujem to igro
Vse težave odpravljene. Odlična igra!
Zabavna igra tbz svetovna dominacija
Uživam v tej igri, hvala
ta igra je bila tako razburljiva in res mencabar kesabaran i .. hvala za to obstoječo to igro HAHAHHAHA res je dobra !! 🤍😆😙🙆🦝
zaenkrat tako dobro, da lahko končno predvajam svoje najljubše skupinske pesmi in zelo sem užival.
Všeč mi je ta igra, vendar jo je treba vedno posodabljati ..huhuhu
To sem igral pred minuto in igre se obesijo. Čeprav imam hitro povezavo z internetom, mi vedno piše "Niste povezani z nobenim omrežjem". Prosim, popravite to, naveličana sem
Obožujem 😭❤️
Po nedavni posodobitvi je zelo počasen.. včasih sploh ne morem preiti začetnega zaslona; ŠE JE INO!! to je samo ta superzvezdna aplikacija.. ostale so v redu. Popravite prosim.
Hit Master 3D Lanza cuchillos Acción rosl
Zelo mi je všeč ta igra!
Je dobro in podobno, vendar je začelo zamujati že pred časi, zdaj moram vsakič znova zagnati telefon, preden poskušam odpreti aplikacijo, sicer ne bo delovalo, ker se bo zataknil pri 99%
Hvala DalcomSoft, IST & The Boyz! Ta igra mi je zelo všeč. Zabavno sicer ni tako enostavno, vendar sem poskusil
ko jo želim ponovno igrati, pogosto izgubim podatke in račun in ko se znova prijavim, se opazi, da je bil račun uporabljen, zelo razočaranje, če moram vse ponoviti iz nič. To je kul igra, vendar se pogosto znajdem v težavah, prosim popravite napake, ko se pesem začne predvajati
sprva je dobro in deluje res lepo. ampak zdaj, zakaj ga ne morem odpreti? želim igrati več ㅠㅠ
Prosim, dovolite nam, da kupimo paket tematskih kartic z rps. Polomljen sem, če nakup potrebuje samo diamante
SuperStar THE BOYZ Μουσική hyw
Ne morem odpreti aplikacije niti po ponovni namestitvi
puferjev veliko
Nalaganje aplikacije se ustavi pri 99%, čakam 5 minut, vendar še vedno ne deluje.
dobra aplikacija. obožujem fanta, vendar aplikacija zavzame toliko prostora.
tako utrujen, zakaj vedno posodabljati
Popolno in brez besed 😍