Post by desivacogi on Mar 6, 2022 11:29:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Математичні хитрості ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Математичні хитрості IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти збільшують монети ▞▞▞
▞▞▞ Математичні хитрості 2022 version ▞▞▞
Хороша робота
Нам потрібна бенгальська версія. Будь ласка.
Це марна трата часу, тому я ставлю вам одну зірку
Я був шанувальником цієї програми, яка раніше була першою і найстарішою версією, а тепер я ні. Оскільки в старій версії можна отримати доступ до нього безкоштовно, але тепер ви повинні придбати, перш ніж отримати доступ до трюків операцій.
дуже гарна програма для швидкого вивчення обчислень, додайте також інші короткі прийоми
Єдиний математичний трюк у цій програмі – це той, коли розробник змушує людей давати гроші.
Всем советую програму клас
Добре, але потребує складних розрахунків. Дуже гарна програма, але реклама стоїть між ними
Без інструкцій. Незрозумілі поради. Більшість із них доступні лише в платній версії.
Класс!!!!!!!!!!!!
Гарний додаток, якби лише реклама не переривала гру
Математика завжди була моїм падінням
Гарна програма, але хотілося, щоб було кілька способів розв'язування одного прикладу. Також включіть у прогмаму способи розв’язування по методах Хендлі Білла, читав його книгу дуже сподобалися, наведені там методи.
Чудово. Дуже корисно та функціонально, вивчає трюки та як швидко працювати з математикою. Рекомендую також, оскільки ви також можете грати з друзями.
Я думав, що програма легко покаже вам хитрощі, як легко обчислити, але я справді не розумію..... Як мені керувати програмою?
Я не можу ним користуватися. Він не відкривається
додаток, що викликає залежність, надайте, будь ласка, функції для запису відповіді з місця блоку, а також функції синхронізації.Ek app share krne ka b option de dete yar, yha pr aakr app share krna padh rha hai
Фолт - це один. Нам потрібно писати калькулятор справа наліво. Це проблема для мене.
Поклін розробникам
Я отримав це, щоб допомогти навчити дітей, але мені здається так само важко зрозуміти, що вони намагаються сказати LOL
програма прекрасна, спасибі!
я завантажую цю гру.ми хочемо чіткого пояснення
Я дуже радий, що ви додали функцію, що ви можете збирати монети за кожну правильну відповідь і купувати інший варіант. Сама програма чудова, кнопки виконані якісно, без затримок і затримок. Якщо говорити про додатки, то я не маю з цим проблем. Говорячи про «трюки», я вже освоїв деякі з них і можу розв’язувати подумки. Ps: Я використовував його лише один день. Скільки більше, якщо я використовую це так довго? Я НАСІЙНО РЕКОМЕНДУЮ ЦЕЙ ДОДАТОК. Для розробника цієї програми. Я хочу вас усіх привітати з цим шедевром. Gb
Хороша програма!!!
Вам потрібні МОНЕТИ, щоб розблокувати трюки?! Людина, це нудно.
Дуже корисний додаток! Як для дорослих, так і для дітей. Не дає мозку розслаблятися.
Мультіплеєр не запускається належним чином. Будь ласка, виправте помилку якомога швидше.
Класна програма я підвищив свій рівень матиматики
Корисний додаток мені подобається.😊👍
Просто неймовірно!!! Фентазі😯!!!
Це добре, але чи можете ви включити ще кілька хитрощів!
Вау, ці трюки дивовижні та круті, вони справді змушують мене думати 😉😉 Мені це просто подобається
Раніше я практикувався з ручкою і папером, і цей метод забирав дуже багато часу. Але ця програма змінила все. Вона заощаджує мій час і зусилля. Це підвищило мою впевненість. Він охоплює всі види розрахунків. Я відчував себе щасливим, коли знав, що це також охоплює відсоток. Функція обчислення часу також є хорошим способом збільшення швидкості. Дякую розробникам.
Багатокористувацький режим не працює
Заплутаний інтерфейс. Наскільки важко зробити це інтуїтивно зрозумілим?
Хороший додаток, спеціально для навчання квадрату від 1 до 100 легко.
Це дуже приємно. Мені дуже подобається ця програма. Ця програма допомагає мені з математики
Цей додаток дуже легко зрозуміти логіку питання та покращує швидкість обчислень дивовижний додаток, який я коли-небудь бачив 😎🤏
Фантастичний додаток, дуже хороший додаток
Angry Birds Evolution ロールプレイング gztg
Ill rate three причина його awesome та використала його протягом одного дня
Хороший aap для збільшення швидкості обчислень. Я отримав велику допомогу від цього aap, і повірте мені, що це працює.,😊😊
Супер тренировка!!!
Найкраща програма в PlayStore для тренування мозку.
Це дуже добре, але занадто багато реклами
Це найкраща програма з математики
Це хороша програма, але в кожному з них є один тип методу, він може бути дуже хорошим, якщо в ньому є 4 або 5. Метод
Немає ідеального не бути найкращим!
Супер забавка для того, щоб навчитися швидко рахувати